Egy új korszak kezdődött el, ami az egész emberiséget érinti, a negyedik ipari forradalom zajlik, a robotizálás és a digitalizáció fontos szerepet kap, ezért mind egyéni, mind vállalati szinten az alkalmazkodás és tanulás képességei felértékelődnek. 

Ebben az állandó transzformációs folyamatban, a mindennapi vezetési és irányítási kihívások mellett komoly segítséget nyújthat egy olyan partner, aki a helyi viszonyokat is figyelembe véve segít a működés javításában – akár üzleti, akár informatikai, akár szervezeti fejlődési lehetőségek felismerésében és kialakításában -, egyúttal támogat az elérni kívánt cél, vagy létrehozandó érték fókuszban tartásában és megvalósításában.

Az működési képesség a kritikus folyamatok, erőforrások és technológiák összehangolásának képessége a vízió, a stratégia és az ügyfél-értékteremtés szolgálatában

Az Achiever Services Tanácsadó és Szolgáltató Kft. a hagyományos üzleti és IT tanácsadói megközelítéstől eltérően egy sokkal használhatóbb, jobban sikerre vihető modellt kínál.

Holisztikus perspektívában tekinti a cégeket, a szervezeteket, a működést és az infrastruktúrát. Az iparági ismereteken túl, helikopter nézetben megérti a helyi összefüggéseket, de egyúttal mély funkcionális szakértelemmel rendelkezik ahhoz, hogy elég részletes és konkrét legyen, így a Megbízót hatékonyan segítse akár stratégiai, akár operatív céljai elérésben.

Ha a részek egészét optimalizáljuk számottevőbb előnyre teszünk szert, mintha csak a különálló részeket optimalizálnánk.

Valljuk, hogy ha a részek egészét optimalizáljuk számottevőbb előnyre teszünk szert, mintha csak a különálló részeket optimalizálnánk. Ezért úgy gondoljuk, hogy minden részfeladatnak igazodnia kell az üzleti célokhoz és a vállalati prioritásokhoz és azt a feladatot ‘szállító’ szervezetet és irányítását ennek megfelelően kell testre szabni, hogy a lehető legnagyobb értéket, illetve fejlődést érjük el.

Mindezek mellett azt is fontosnak tartjuk, hogy egy szervezet valós sikerességének általában az is feltétele, hogy a szervezet hatékonyságával és eredményességével együtt a szervezet építőelemeinek, „sejtjeinek” életminősége is megfelelő legyen.

Munkatársaink képzett és tapasztalt vezetők, tanácsadók és projektvezetők, akik biztosítják, hogy Ügyfeleinknek komplex, mégis használható javaslatokat és eredményeket biztosítsunk, kiemelt figyelmet szentelve a cég vagy termék specifikus stratégiára, a használhatóságra és az elemzési outputra.

„Lényegtelen információkkal elárasztott világunkban a tisztánlátás hatalom.”

Yuval Noah Harari

Az Achiever Services Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 2011-ben azzal a céllal alakult, hogy egy olyan egyedülálló tanácsadó és szolgáltató céget hozzunk létre, ami szakértelmével, szisztematikus kreativitásával, rugalmasságával, ugyanakkor közvetlen lojalitásával mindennapi partnere legyen Ügyfeleinek, akik rajtunk keresztül igazi Megvalósítókká (Achiever-ekké) tudnak válni.